Tugendreich
Useasta erikokoisesta kreivikunnasta muodostuvaa Tugendreichin ruhtinaskuntaa johtaa nykyään ruhtinas Darius von Tugend. Ruhtinaskunnan heraldinen eläin on korppi.
Tugendreich lausutaan "tuugendraih".

Sukupuoli, perimys ja pukeutuminen
Tugendreichin ruhtinaskunnassa ei eritellä miehiä ja naisia yhtä voimakkaasti kuin muissa ruhtinaskunnissa. Alueen muinaisaikoina kaikki olivat pukeutuneet käytännössä samalla tavalla, pitkään vyötettyyn tunikaan, ja tekivät samoja töitä kunkin kykyjen mukaan, jaottelematta niitä sen tarkemmin miesten tai naisten töiksi. Vallan kahvassa on aina voinut olla niin mies kuin nainenkin. Työt jakautuvat nykyäänkin Tugenreichin ruhtinaskunnassa sukupuolen sijaan henkilön taitojen mukaan.
Synnytys ja imetys ymmärretään kuitenkin naisten tehtäviksi, mutta myöhempään lastenhoitoon osallistuu koko suku. Lasten kasvatus koetaan yhteiseksi vastuuksi, johon osallistuvat kaikki suvun jäsenet sukupuolesta riippumatta.
Pukeutuminen
Pukeutumisessa suositaan edelleen käytännöllisyyttä ja tarkoituksenmukaisuutta. Hulmuavat hameet ja muut prameudet ovat nykyään kuitenkin huomattavasti aiempaa yleisempiä, eikä niitä yleensä katsota kovinkaan oudosti. Ne ovat kuitenkin ulkomaisia vaikutteita ja usein käytössä vain juhlavaatteina. Eksotiikkaan on kuitenkin Savutuvan kylän alueella totuttu, koska kaupankäynti tuo alueelle monenlaisia tuotteita ja ihmisiä.
Periytyminen
Koska verilinjojen jatkuvuus koettiin jo muinoin tärkeäksi, suku laskettiin satoja vuosia "kohtulinjaisesti" synnyttäneen äidin mukaan, koska yhteys äidin ja lapsen välillä oli selkeämmin osoitettavissa kuin isän ja lapsen. Perinteisesti pojat saivat äitinsä suvun nimen, mutta eivät voineet siirtää sitä omille lapsilleen. Ilman tyttäriä suvun linja katkesi. Adoptoidut lapset eivät edelleenkään saa siirtää uuden sukunsa nimeä jälkikasvulleen.
Nykyään suku voi jatkua kuitenkin myös miehen kautta, kun sukulaisuussuhteiden selvittäminen taikakeinoin on yleistynyt. Palvelu on kuitenkin maksullinen, ja köyhimmillä syrjäseuduilla vanhat tavat, jossa suvun nimi katkeaa, jos tyttäriä ei synny, vallitsevat edelleen. Lapsettomuus on myös kova paikka, kuten myös pitkään naimattomana pysyminen.
Samansukupuoliset suhteet
Suvun jatkaminen, verilinja, on tugendreichilaisille tärkeä asia, joten yksiavioisuus saman sukupuolen kanssa (ja pitkää sinkkuutta) ei katsota suvun puolesta hyvällä, jos siihen ei ota myös puolisoa lisääntymistä varten. Suvun kontrolli voi olla kova, mutta samansukupuolisia sivusuhteita romantisoidaan tarinoissa, eikä pääosin tuomita, jos se ei vaikuta suvun jatkamiseen. Muiden kansojen seksuaalivähemmistöjä ei tuomita, eiväthän he kuulu omaan sukuun.
Tugendin kreivikunta
Savutuvan kylä

Savutuvan kylä on merkittävä risteys- ja kauppapaikka Tugendreichin ja Isacin pääkaupunkien välissä.
Kylällä sijaitsee suuri krouvi, jossa matkalaisia ja kauppiaita on kestitty ja majoitettu jo 200 vuoden ajan. Monet vieraat ovat jättäneet krouville muistoesineitä ja se näkyy krouvin sisustuksessa. Savutuvan kylän rakennukset ovat hyvin vanhoja ja monen mielestä aika on ikäänkuin pysähtynyt kylän rajalle.
Maanviljely, kalastus ja turkismetsästys ovat olleet perinteisesti merkittäviä elinkeinoja kylälle, mutta kaupanteko on noussut merkittäväksi tulonlähteeksi matkalaisten määrän lisääntyessä.
Savutuvan kyläläiset
Yleisesti ottaen Savutupalaiset ovat avoimia ja rehellisiä. Heidät tunnetaan ahkerina ja tarkoituksenmukaisuuteen pyrkivinä ihmisinä. Moni saattaa ajatella heidän olevan jopa sinisilmäisiä ja vedätettävissä, mutta erehtyy siinä pahan kerran. Savutupalaiset ovat tottuneet matkalaisiin ja monenkirjavaan kauppiaslaumaan ja näin ollen heitä on vaikea pettää tai hämätä.
He suhtautuvat huijausyrityksiin yleensä hyväntahtoisesti hymyillen ja naureskellen, mutta jos vastapuoli ei ymmärrä perääntyä ja luopua aikeistaan hyvällä, saattaa käytös muuttua varsin suorasukaiseen toimintaan. Väkivalta ei ole kyläläisten mieleen ja huijarit ohjataan kylästä vievälle tielle yleensä pienen sotilassaattueen avustamana. Kyläläisten maine on tunnettu eikä ongelmia juurikaan esiinny.
Joitakin Savutuvan kylässä toimivia kiltoja

Kiltaan kuuluvalla on käytössään killan sisäisissä asioissa laskennallisesti kolme ääntä riippumatta asemasta tai muusta osuudesta. Henkilö voi kuulua kahteen kiltaan, jolloin hänellä on käytettävissä vain yksi ääni kiltaa kohti. Pelaajat voivat myös ehdottaa uusia kiltoja, joiden jäseniksi he haluaisivat hahmonsa.
Bardikilta
Monenlaiset esiintyjäryhmät, muusikot ym. ovat muodostaneet oman kiltansa Savutuvan kylään. Matkalaisten määrän lisäännyttyä on myös viihteelle tullut kysyntää.
Kauppiaskilta
Merkittävä kilta, jonka perinteet juontuvat satojen vuosien taakse. Tunnetut kauppiassuvut: Thitz, Thom ja Bencht.
Käsityöläiskilta
Savutuvan kylän käsityöläiset ovat taitavia ja tekevät hyvin kestäviä ja käytännöllisiä tarve-esineitä. Merkittävä osaamisalue on turkisten käsittely. Uusia ammattiryhmiä ovat tässä killassa mm. asesepät, jotka valmistavat Tugendin armeijan uusia aseita.
Maanomistajien kilta
Kaikki, joilla on hallintaoikeus tai omistusoikeus maahan, ovat oikeutettuja killan jäsenyyteen riippumatta omistusoikeuden suuruudesta. Killasta voidaan erottaa, jos on toiminut killan sääntöjä vastaan, niitä törkeästi rikkoen tai killan mainetta vahingoittaen. Kuten muissakin killoissa on tapana, jos maanomistaja on oikeutettu myös toisen killan jäsenyyteen, esim. kauppiaskiltaan, on hänellä käytettävissä vain yksi ääni kussakin.
Virkamieskilta (julkisvallan edustajat)
Virkamieskilta on jäsenistöltään pieni, mutta tärkeä osa kiltajärjestelmää. Savutuvan kylällä tähän kiltaan kuuluvat kylän opettaja ja varuskunnan päällikkö.